Високий Вал (VAL.UA) – найстарше онлайн-видання Чернігова, засноване ще 2001 року Олегом Головатенко. Неодноразово сайт було визнано найвпливовішим ЗМІ Чернігівщини. Останні два роки над проектом працює нова команда, нам вдалося сформувати потужний колектив журналістів та операторів. Творчий напрямок видання нині очолює головний редактор Юрій Михуля.
На сьогоднішній день, середня відвідуваність сайту складає близько 10 000 унікальних користувачів на добу. Спільнота «Високого Валу» у Facebook - налічує близько 14 000 підписників. Це одні з найбільших показників серед чернігівських медіа. Улітку 2018 року ми відновили випуск однойменної газети.
11 листопада 2018 року розпочався новий етап в розвитку нашого ресурсу – ми оновили дизайн сайту та запустили мобільну версію. Цим самим зробили VAL.UA максимально зручним для читачів. Разом з цим ми змінюємо і наповнення сайту.
"Високий Вал" відкритий до співпраці з журналістами та зацікавленими у поширенні інформації медіа структурами.
З повагою, керівник проекту «Високий Вал» Артем Євминець
Наші координати:Журнал val.ua – еженедельный информационно-новостной журнал, в котором для широкого круга читателей освещаются актуальные и интересные темы. Запущен в 2002 году. Тираж: 39 200 экземпляров. Цель издания – предоставить объективную и разнообразную информацию о бизнесе, политике, спорте, науке и технике, досуге и развлечениях, а также специальные тематические исследования. val.ua занимает особую нишу в современной прессе, т.к. это издание не поддерживает никаких партий и блоков, и за ним не стоит ни один олигарх или политик. Редакционная политика val.ua отвечает западным стандартам независимой журналистики.
Журнал val.ua открыт для общения со своими читателями, ньюсмейкерами и журналистами.
Отдел рекламы:
Публикация блогов
Реализация совместных проектов:
Адрес для пресс-релизов: [email protected]. Все присланные в редакцию пресс-релизы рассматриваются. В случае заинтересованности, наши журналисты свяжутся с Вами.
Если вы журналист и хотите прислать свои материалы для публикации, обращайтесь к редакторам соответствующих рубрик.