Рус Укр
Вівторок, Вересень 17, 2024 Редакція Реклама

Як заробляти в Інстаграмі: Від лайків до реальних грошей

Як заробляти в Інстаграмі: Від лайків до реальних грошей
30 Липня 2024 713

Хочете дізнатися, як можна заробити в Instagram і перетворити свій блог на джерело стабільного доходу? Це зробити набагато простіше, ніж здається. У цій статті ми розповімо як виглядає монетизація Інстаграму, поділимось способами заробітку, які підходять кожному.

 

Скільки потрібно підписників в Інстаграмі, щоб заробляти

 

Кількість підписників — це лише один із багатьох показників успіху в Instagram. Можна навіть з невеликою аудиторією монетизувати акаунт, але що більше у вас підписників, то цікавіший ваш профіль для співпраці.

 

Рекламодавці звертають увагу на 2 основні показники: кількість підписників і залученість аудиторії. Залученість — це кількість лайків, коментарів і збережень під вашими постами. Що вищі ці показники, то більше шансів отримати прибуткову співпрацю. Швидко отримати активність на нову публікацію допоможе накрутка лайків Інстаграм.

 

AD_4nXcX9mkvBHgJRq4ODCP5kQNR0wOEk_QlxCGMMyksNz6a5bMCE2Sm_LVG8l_0gO9kBLeNSsAoqiX0KUI3Y2UlOMA3pTLQQHoDOdzQK0qdZUBbjBECcHyySH2YOW4RdQqy9LNA3EpvfOsH2dR9-3V5yoQZZDGO?key=7hAXSlEu467TXcM1gKmt7w

 

Як заробляти на блозі в Інстаграм

 

Багато людей цікавить питання: як стати блогером в Інстаграмі і заробляти гроші? Для цього важливо навчитися висловлювати свої думки через контент.

 

Насамперед варто вибрати тему для свого блогу і дотримуватися її хоча б півроку. Робити це потрібно для того, щоб підігрівати інтерес підписників і утримувати їх у своєму блозі.

 

Створюйте оригінальний контент, так ви покажете людям свій "особистий стиль". Це як гра в асоціації, коли підписники бачитимуть у стрічці подібний контент інших блогерів, одразу згадуватимуть вас. Саме так формується особистий бренд.

 

Скільки заробляють блогери в Інстаграмі? Заробіток блогерів залежить від способу монетизації, а також від популярності та залученості аудиторії. Наприклад, блогери з максимально залученою аудиторією можуть заробити в Інстаграмі 500-1000 доларів за один пост. Також багато блогерів отримують дохід від розміщення реклами у своїх сторіс, завдяки партнерським програмам і продажу своїх інфопродуктів.

 

Популярні платформи накрутки активності в Інстаграм

 

Хочете збільшити активність на своїй сторінці і заробляти гроші в Інстаграмі? Існують спеціальні платформи, які допомагають вам накрутити лайки, коментарі та підписників. Розглянемо кілька надійних, перевірених платформ:

 

LikesID.com

 

LikesID — це платформа, яка пропонує накрутку лайків, передплатників і переглядів для Інстаграму. Ви можете купити послуги в будь-якому обсязі і накрутити активність за доступною ціною. Сервіс зручний у використанні, для того, щоб замовити послуги потрібно лише кілька кліків.

 

Надавати пароль від акаунта не потрібно, тому профілю в Інстаграм нічого не загрожує. Платформа гарантує актив від реальних профілів, а підтримка 24/7 допоможе, якщо виникнуть складнощі із замовленням.

 

LikesAround.com

 

LikesAround — майданчик, який допоможе розкрутити профіль і почати заробляти в Інстаграм. Тут можна замовити накрутку лайків, підписників і переглядів за доступною ціною. Платформа проста у використанні, замовлення можна зробити за кілька хвилин. Але інтерфейс англійською мовою, що може бути не зручно для деяких користувачів.

 

SocialBoss.org

 

SocialBoss — це інтернет-сервіс, який пропонує широкий спектр послуг для соцмереж. Він допоможе накрутити активність у профілі, щоб почати заробіток в Інстаграмі. Вартість послуг трохи дорожча порівняно з іншими сервісами, але якість роботи на високому рівні. Сервіс гарантує швидку накрутку від живих профілів, а також забезпечує безпеку акаунту.

 

BuyTopLikes.com

 

BuyTopLikes — лайки, підписники і перегляди від реальних людей можна купити на цій платформі. Замовити послуги можна за вигідною ціною, розкрутити профіль і почати заробляти на блозі в Інстаграмі. Інтерфейс на платформі трохи складний, потрібно присвятити трохи часу, щоб розібратися. Але сервіс гарантує якісну накрутку і безпеку акаунта.

 

 ViralGrowing.net

 

ViralGrowing — ще одна популярна платформа, яка пропонує послуги з накрутки активності в Інстаграм. Сервіс пропонує купити багато лайків і підписників і почати заробляти на своєму блозі. Вартість послуг невисока, ви можете замовити потрібну вам кількість активу. Технічна підтримка доступна на email, але спілкуватися з ними доведеться англійською мовою.

 

AD_4nXehQz5mudzIK3PD1hW6HiCXoDtqtRn32odJ-aLfT_oAdTPZhdTkCb9JDpLSQL1OBRiPxVa_QbCwt1-Z8yxOfHklafr7joKK_qUAm66XhYaRJ4AsQ7qAf6jFv3z8XlpVPMvjDhhqA6Yr8vxiIyQbWPgKkfaD?key=7hAXSlEu467TXcM1gKmt7w

 

Як монетизувати Інстаграм: 5 найкращих способів

 

Хочете дізнатися як заробити в Інстаграмі? Для монетизації свого акаунта в Інстаграмі існує кілька способів. Розглянемо 5 найпопулярніших:

 

1. Продаж реклами в стрічці і сторіс. Ваш блог — це ваш медіапростір, у якому ви маєте можливість продавати місце для розміщення реклами. Заробляти на рекламі в Інстаграмі можна навіть на маленьких охопленнях.

 

2. Продаж власних товарів або послуг. Якщо ви виробляєте якісь товари або надаєте послуги, інформуйте про це підписників Instagram і серед них знайдуться охочі купити.

 

3. Продаж особистих консультацій. Якщо ви ведете експертний блог, люди, які дивляться ваш контент можуть бути зацікавлені в особистій роботі з вами. Продавайте індивідуальні або групові консультації, щоб заробляти в Інстаграмі.

 

4.  Продаж інфопродуктів. Чи можна заробляти в Інстаграмі на продажу цифрових продуктів? На даний момент це дуже популярно. Упакуйте свої знання і досвід у цифровий продукт і продавайте своїм підписникам.

 

5. Партнерські програми. Можна заробляти в Інстаграмі просуваючи товари і послуги інших брендів. Наприклад, розповідати передплатникам про товари і послуги, додавати реферальні посилання і отримувати комісію з кожного продажу.

 

Реферальні програми і платне партнерство Інстаграм

 

Заробляти в Інстаграмі на лайках неможливо, але ось реферальні програми це чудовий спосіб пасивного заробітку. Платне партнерство в Інстаграм — це коли ви рекламуєте товари або послуги інших брендів у своєму блозі та отримуєте за це гроші. Ви можете додавати свій промокод або реферальне посилання і отримувати комісію з кожного продажу товару або послуги.

 

Головний плюс у тому, що ваш дохід від рефералів не обмежений. Створюйте цікавий контент, презентуйте товар так, щоб люди захотіли його купити і зможете отримувати хороші гроші на своїх рекомендаціях.

 

Наприклад: ви купили класні кросівки, можна зняти відео, розповісти, які вони зручні і як ви раді покупці. Завантажте відео в Інстаграм, додайте своє реферальне посилання, люди будуть переходити за посиланням, купувати кросівки, а ви будете отримувати комісію.

 

Як заробити на гівах в Інстаграмі

 

Giveaway — це розіграш подарунків, який допомагає залучати нових підписників і підвищувати впізнаваність вашого бренду. Можна зробити розіграш самостійно або організувати круговий гів з іншими блогерами.

 

AD_4nXeDCrtOLm7v0nYH1_lXQrAfRD_vn5pHnLdzbk5zXEcEGjt19zYAuyCzrtOWnH_b8zKpFJr5dSA24aaf6Ymo4l7lH6zqZ3kDvv_XQloqpCx9IO-BHbn8ytCSp9KFI-Y1-Lvq3122ZwDAgSsTaHs7mOQyuqab?key=7hAXSlEu467TXcM1gKmt7w

 

Розглянемо кілька способів заробітку на гівах:

 

-  Продаж реклами в гіві. Попросіть учасників гву підписатися на вас та інших спонсорів, щоб взяти участь у розіграші. Таким чином ви зможете продавати рекламу і отримувати додатковий дохід.

- Продаж свого товару або послуги як призу. Запропонуйте свій товар або послугу як приз у гіві.

- Організація гівів. Організуйте гіви для інших брендів або блогерів і отримайте за це гроші. Таким чином ви можете заробляти на своєму організаторському таланті.

-  Реклама інших розіграшів. Рекламуйте інші гіви й заробляйте. Наприклад, ви можете розповісти про гів іншого блогера і отримувати комісію з кожної людини, яка підписалася на нього через ваше реферальне посилання.

 

Скільки можна заробити в Інстаграмі на ґівах? Все залежить від вашої аудиторії та популярності, але в середньому за рекламу одного гіву можна отримати від 500 до 1000 доларів.

 

Як бачите способів заробітку в Інстаграмі більш ніж достатньо. Працюйте над контентом, залучайте трафік, підтримуйте зв'язок зі своєю аудиторією і ви зможете успішно монетизувати свій акаунт.

 

Коментарі

Топ-новини

Останні новини

Всі новини

16 Вересня 2024

12:25

На Чернігівщині у 2024 році захворюваність на педикульоз зросла на 34%

11:25

У Чернігові зафіксували температурний рекорд

10:22

На Чернігівщині рибалка за допомогою електроструму наловив 83 кг риби на понад 180 тисяч гривень. ФОТО

09:30

359 вибухів протягом тижня: Чаус про обстановку на прикордонні Чернігівщини

13 Вересня 2024

15:20

Как правильно хранить дрова для камина

14:22

Платив оренду за авто, якого не було: на Чернігівщині керівнику одного з лісгоспів повідомили про підозру

13:52

Функция Total No Frost в холодильниках LG, зачем она нужна и как работает

13:30

Передавав росіянам дані про місця дислокації ЗСУ та влаштовував диверсії на залізниці: поліція затримала чернігівця

12:22

Заготівля кормів та ремонти: як у Менському зоопарку готуються до зими

11:45

5 важливих параметрів зручної шафи

11:20

У зв'язку з Курською операцією: РФ почала частіше атакувати КАБами прикордоння Чернігівщини

10:22

Сонячні панелі для пів тисячі будинків отримають прикордонні громади Чернігівщини

09:55

Квесты в Чернигове – идеальный вариант времяпровождения для детей и взрослых

09:18

На Чернігівщині росіяни вдарили по будинках мирних мешканців прикордоння. ФОТО

12 Вересня 2024

15:23

Грози та шквали: синоптики попереджають про погіршення погоди 13 вересня

15:00

Б/У скутер: купить или пройти мимо

14:18

На Чернігівщині вибухотехніки знайшли бойову частину від РСЗВ «Град»

13:32

Хакери з Чернігова ошукали громадян США на понад 1,2 мільйона гривень

12:22

Свідок голодомору та Другої світової війни: жителька Носівки Марія Шовкун відзначила свій 104-й день народження

11:25

Поліцейські допомогли подружжю пенсіонерів евакуюватися з прикордонного села на Чернігівщині. ФОТО

10:33

Росіяни протягом доби вдарили трьома ракетами по Чернігівщині

09:45

90 вибухів за добу: росіяни атакували обʼєкти інфраструктури на Чернігівщині

11 Вересня 2024

15:25

Корпоративний комплаєнс та його особливості

14:25

Намагався дати хабар офіцеру прикордонної служби: у Чернігові затримали підприємця. ФОТО

13:30

Забруднення потрапило з цукрового заводу на Курщині: у Міндовкіллі оприлюднили результати проб води з Сейму та Десни

Дивитися більше новин

Відеосюжети

Всі відео
Військовий літак у небі та живий коридор: у Мені попрощалися з пілотом Олександром Мигулею ВІДЕО
16 Серпня 2024

Військовий літак у небі та живий коридор: у Мені попрощалися з пілотом Олександром Мигулею

 Хто і як обирав драмтеатр у Чернігові місцем проведення зустрічі військових і виробників дронів у серпні 2023-го
22 Квітня 2024

Хто і як обирав драмтеатр у Чернігові місцем проведення зустрічі військових і виробників дронів у

Лікарні Донбасу, Дніпра та прифронтових регіонів отримали цінне медичне обладнання для порятунку людей – БФ «Надія»
16 Квітня 2024

Лікарні Донбасу, Дніпра та прифронтових регіонів отримали цінне медичне обладнання для порятунку

«Батьківщина» не підтримала насильницьку мобілізацію
12 Квітня 2024

«Батьківщина» не підтримала насильницьку

У Чернігові п’яний водій намагався втекти від патрульних
7 Березня 2024

У Чернігові п’яний водій намагався втекти від

«Батьківщина» вимагає запровадити мораторій на розпродаж землі до кінця війни – відповідний законопроєкт уже в парламент
7 Березня 2024

«Батьківщина» вимагає запровадити мораторій на розпродаж землі до кінця війни – відповідний

З прикордонного обстрілюваного села поліцейські евакуювали родини пенсіонерів ВІДЕО
21 Лютого 2024

З прикордонного обстрілюваного села поліцейські евакуювали родини пенсіонерів

У Ягідному нині ремонтують понад 20 будинків: утеплюють фасади і змінюють дахи ВІДЕО
5 Лютого 2024

У Ягідному нині ремонтують понад 20 будинків: утеплюють фасади і змінюють дахи

БФ «Надія» передав Державній прикордонній службі 100 fpv-дронів ВІДЕО
22 Січня 2024

БФ «Надія» передав Державній прикордонній службі 100 fpv-дронів

 Протитанковий рів, бетонні піраміди та ДОТи: які оборонні споруди будують на прикордонні Чернігівщини
19 Січня 2024

Протитанковий рів, бетонні піраміди та ДОТи: які оборонні споруди будують на прикордонні

Юлія Тимошенко: Ми захистили людей від свавілля і відстояли принципи справедливої та ефективної мобілізації
12 Січня 2024

Юлія Тимошенко: Ми захистили людей від свавілля і відстояли принципи справедливої та ефективної

У Чернігові п’яний водій в’їхав в огорожу. ВІДЕО
7 Грудня 2023

У Чернігові п’яний водій в’їхав в огорожу.

Дивитися більше відео